• Bluelight Eyepro!
  blue light
  Computers, laptop schermen, televisies of mobiele telefoons… We gebruiken wereldwijd steeds meer digitale apparaten met LED-technologieën die grote hoeveelheden blauw licht met zich meebrengen. Dit is in de loop der tijd een groeiend probleem geworden voor de gezondheid en specifiek voor de ogen. Het verminderen van de schermtijd is waarschijnlijk geen alternatief …
  …maar verminderen van blootstelling aan blauw licht wel! DE INTRODUCTIE VAN PROBLU 
  Tijdloze en gemakkelijke brillen gemaakt met de meest geavanceerde blue blocker lenstechnologie om te voorkomen dat de ogen van werknemers, kinderen en gamers wordt beschadigd door schadelijk blauw licht.
   

  INDUSTRIE
  Combineer bescherming en functionaliteit met dit elegante ontwerp om uw ogen te beschermen tegen blauw licht en uw productiviteit op het werk op het hoogste niveau te houden, ongeacht de omstandigheden.

  BEELDSCHERMWERKERS
  Uw ogen voelen comfortabeler aan, zodat ze (en u) kunnen werken zoals het hoort, zelfs nadat u de hele dag (of nacht) naar een scherm hebt gestaard.

  KINDEREN
  Kinderen van nu doen online dingen waar volwassenen tien jaar geleden alleen maar van konden dromen. Daarom levert eYEPro speciaal voor hen een onze nieuwe lijn ProBlu-brillen.
    ONZE LENSTECHNOLOGIE   De perfecte balans tussen helderheid en blauw licht filtering


  Blokkeert 100% van het schadelijke blauwe licht in het spectrum van 380 nm tot 420 nm Optionele ontspiegelende coating aan de binnenzijde voor superieure optische helderheid Kras- en stootvast polycarbonaat Zeer hoge transmissie zichtbaar licht (90% – 92%)
  Neem contact met ons op